Prag Hoteller - book hotel i Prag billigt, dansk service       

Prag Hoteller v/ Laus Sørensen                              dansk mobil: 42 83 88 55
Rumunska 8                                               tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                  e-mail: laus@prag-hoteller.dk

Adria Hotel i Prag ****

Adresse:

Telefon:

Email:

Kort:

Vaclavske Namesti 26, Prag 1

+420 221 081 111

mailbox@adria.cz

www.mapy.cz


Hotel Adria - velkommen

 

Adria Hotel er et klassisk 4-stjernet hotel i hjertet af Prag og tilbyder et komplet udvalg af de services, man forventer af et moderne europæisk hotel. Beliggenheden på Prags vigtigste hovedstrøg, Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) gør det til et af de mest populære hoteller i byen.

 

Foruden hotellets hyggelige atmosfære er beliggenheden et af dets styrker. Der er bare 700 meter til fods til Den Gamle Rådhusplads (Staroměstské náměstí) med bl.a. det kendte astronomiske ur og Tyn katedralen med Tycho Brahes grav.

 

Kan man lide at gå i butikker, er Hotel Adria et godt valg. Ganske tæt på finder man f.eks. Bat'a butikken, som byder på sko og tasker i 6 etager. Hotellet er desuden nabo til det vidunderlige åndehul, Den Frantiskanske Have, hvor man kan nyde roen og freden med f.eks. en is eller en bakke smørrebrød fra den nærliggende passage, Svetozor, som byder på alskens forsyninger, der passer sig til en picnic midt i en af storbyens bedste oaser. 

 

Meget tæt på hotellet finder man gode forbindelser med metroen - faktisk er alle 3 linjer indenfor kort afstand. Det samme gælder en række sporvognlinjer, som kan bringe gæsterne rundt til Prags vigtigste seværdigheder.

 

Jeg tør godt anbefale dette hotel meget varmt pga. den ideelle atmosfære, den gode service og priserne, som er forbeholdt gæster fra det Skandinaviske marked. En særlig aftale, jeg ikke må tilbyde til andre områder.

 

Hotellets tradition stammer tilbage fra 1912 og selve bygningen daterer sig tilbage fra det 14. århundrede. Nyd samtidig den nære beliggenhed til den smukke have, Frantiskanska Zahrada, som er en oase midt i byen.

Hotellet har naturligvis en dejlig restaurant, en lobby bar og en vinkælder. Der er dagligt live piano musik. Triton restauranten er som at træde ind i en anden verden, idet den er indrettet som en drypstenshule med gastronomi på højt niveau.

 

Hotel Adria er et godt valg for de gæster, som sætter pris på stil, hygge,  venlighed og klassisk elegance med en helt central placering på et hotel, som er overskueligt og ikke en anonym kolos.

 

 

Hotel Adria - udsøgt service

 


Services (bl.a.):

 • Komplet service, som forventes af moderne og godt europæisk **** hotel

 • 24 timers reception

 • Sekretærhjælp

 • Transport i hotellets limousine service

 • 24-timers room service

 • Internet

 • Konferencer og banketter i 3 velindrettede og veludstyrede konference- og festlokaler samt 2 mødelokaler.

 • Billetbestilling mm.

 • Tøjvask og rens

 • Mulighed for at booke garage

 • Billetreservation til diverse kulturelle arrangementer

 • Veksling af valuta

 • Bestilling af taxi mm.

 • Fax-service mm.

 

Hotel Adria - værelse

 

 

Indkvartering:

Hotellet råder over 89 dejlige værelser, heriblandt suiter og små lejligheder og værelser, som er handicap-venlige. Alle værelser har eget moderne badeværelse, toilet og hårtørrer. Værelserne er bl.a. udstyret med satellit TV med infokanal og mulighed for "pay-per-view", radio, telefon og minibar. Der er aircondition og sikkerheds box på værelserne.

 

 

 

 

Hotel Adria - Restaurant Triton

 

PRISeksempler

 

Det understreges, at priserne ikke er bindende, da moderne hoteller ofte svinger i pris næsten dagligt. Priserne skal ses som et ærligt forsøg på at give et retvisende billede. Spørg altid konkret.

 

Adria Hotel i Prag ****

 

Mellemsæson (sommer):

Enkelt: Kr. 846,-

Dobbelt: kr. 950-

 

Højsæson (forår, sensommer, tidligt efterår):

Enkelt: Kr. 1.159,-

Dobbelt: kr. 1.273,-

 

Lavsæson (sent efterår, vinter, undtagen nytår):

Enkelt: Kr. 589,-

Dobbelt: kr. 703,-

 

Topsæson (påskehelligdagene, pinse, andre helligdage/højtider og nytår):

Spørg venligst konkret


NB! Flere billeder længere nede