Prag Hoteller - dansk service til at finde hotel i Prag         

Prag Hoteller v/ Laus Sørensen                              dansk mobil: 42 83 88 55
Rumunska 8                                    tjekkisk mobil og sms: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                  e-mail: laus@prag-hoteller.dk

Påskeferie i Prag

Nyd påsken i Prag - billig påskeferie

Tyn kirken på Den Gamle Rådhusplads i PragBillig påskeferie i Prag finder du nemmest med Prag Hoteller. Du kan f.eks. benytte dig af vores særtilbud på et godt og billigt dobbeltværelse i påsken 2009 - eller du kan vælge frit mellem vore øvrige hoteller, alle til lavere pris gennem booking hos Prag Hoteller, end hvis du henvender dig direkte på hotellet. Klik i menuen til venstre og læs mere om dine mange muligheder. Og husk, at normalt starter foråret lidt tidligere i Prag end i Danmark. Vi ligger på samme breddegrad som Paris, så det er ikke usandsynligt, at du kan nyde solen, mens du holder påskeferie i Prag.

Hotel Ariston - billig pris på dobbeltværelse i påskeferien 2009REJSETIP: Hvis du kan holde påskeferie i Prag i perioden 4-9/4 2009, så undgår du de dyre højsæson-priser, som ligger i helligdagene. Mange mennesker i Europa har først ferie i helligdagene, men i Danmark er starter påskeferien som regel med palmesøndag. Så hvis du kan rejse i den første halvdel af ferien, kan du få et forspring og en billigere påskeferie.

Palladium - shopping i PragDe penge, du sparer, kan du måske bruge på shopping i Prag? Der er masser af muligheder, uanset om du går efter de kendte mærkevarer, gerne vil prøve nogle af de lokale butikker, eller måske hellere vil en tur på marked. Danskerne elsker Prags store marked, som de kalder for "Det Gule Marked". Det er åbent alle ugens dage, undtagen søndag, og du kan købe alt fra friske røde pebre over "mærkevaretøj" til vaskemaskiner og dykkerudstyr. Sæt en halv dag af og spis måske også frokosten på "Det Gule Marked" i Prag, når du alligevel er der.

Hvis du kan lide at gå ud at spise et dejligt måltid mad, så lad Prag Hoteller vejlede dig til, hvor du får den bedste oplevelse til prisen. Ejeren af Prag Hoteller, Laus Sørensen, bor i Prag og er glad for mad. Så rådene herfra er gennemprøvede af en lokal "ekspert".

Alle kunder hos Prag Hoteller modtager gratis adgang til Prag Ekspertens omfattende guidebog, hvor du kan læse om billige og gode restauranter og spisesteder, Prags seværdigheder, praktiske informationer, museer, mad, øl etc. etc.

Din bedste forberedelse til en dejlig påskeferie i Prag starter lige her - hos Prag Hoteller får du billig overnatning, god service og masser af informationer, så du er sikker på det bedste udbytte af turen.

Påsketilbud 4-9/4 2009: dejligt dobbeltværelse på Hotel Ariston, kun kr. 495,- pr. døgn incl. morgenmad