Prag Hoteller - dansk service til at finde hotel i Prag         

Prag Hoteller v/ Laus Sørensen                              dansk mobil: 42 83 88 55
Rumunska 8                                    tjekkisk mobil og sms: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                  e-mail: laus@prag-hoteller.dk

Services i Prag

Vigtigste service er naturligvis indkvartering på udvalgte hoteller i Prag.

Men Prag Hoteller tilbyder desuden en række andre services, som tjener til at gøre opholdet i Prag så godt som muligt.

Transfer Service
Bestil afhentning i lufthavnen. Denne service er ikke kun forbeholdt særligt vigtige personer fra det store udland. Alle Prag Hotellers kunder er VIP-gæster og kan blive modtaget direkte i ankomst-terminalen i lufthavnen. Man kan naturligvis blive kørt tilbage igen ved rejsens slutning. Det er nemt, bekvemt og trygt - og i de fleste tilfælde oven i købet billigere end at tage en almindelig taxi.

Fra eller til lufthavnen: (1-4 personer: kr. 210,-, 5-6 personer: kr. 310, 7-8 personer: kr. 385)  Ved flere personer: bed venligst om et tilbud

Transport service - dog ikke i denne bil

 

 

Udflugter og guide service
Som gæst hos Prag Hoteller kan man bestille en helt privat guidet byvandring på 3-4 timer, som tjener til at give overblik og "lukke byen op" for oplevelser de følgende dage. Denne service er ikke kun forbeholdt kunder hos Prag Hoteller og Prag Eksperten.

Man kan også bestille udflugter på dansk hos Prag Ekspertens dygtige danske/dansktalende guider, Pavel og Helge. Dette gælder alle, også Prag rejsende, som ikke på andre måder er kunder. Der tilbydes de mest populære udflugtsmål, og priserne kan fint konkurrere med de mange udflugter, som findes på engelsk eller tysk. Men hos Prag Udflugter foregår det selvfølgelig på dansk!

 

Book en udflugt eller en privat guide

 

Guidebog

Alle kunder hos Prag Hoteller modtager gratis adgang til download af Prag Ekspertens guidebog, som ikke findes andre steder. Guidebogen giver et grundigt indblik i de praktiske forhold og indeholder kapitler om mad, øl, restauranter, sikkerhed, natteliv, museer, musik mm. Men måske allervigtigst, så indeholder bogen et omfattende kapitel, som giver forslag til aktiviteter i Prag, således at man er godt hjulpet, når man planlægger, hvad man gerne vil opleve. Aktivitetsforslagene bygger på erfaring med rådgivning af hundredvis af individuelt rejsende og tager højde for, at danske rejsende har deres eget særpræg, som måske ikke passer med f.eks. tyske eller engelske gæsters ønsker.

 

Bliv klædt gå på til rejsen med Prag Ekspertens guidebog

 

 

LASIK

I samme selskab som Prag Hoteller finder man hjemmesiden Prag Lasik. Her tilbydes laser operationer mod nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl  med den mest moderne teknik, udført af en af Europas førende kirurger med stor erfaring - og i øvrigt med et væsen som gør, at man føler sig fuldstændig tryg og i gode hænder.

Prisen for at blive opereret mod nærsynethed/bygningsfejl på begge øjne er kr. 12.750,-, som inkluderer den seneste teknik, bl.a. Femto LASIK og Wavefront optimering. Inkluderet er også de nødvendige undersøgelser og øjendråber. En tilsvarende behandling i Danmark koster ca. kr. 42.000,-

Indgrebet er så skånsomt, at man godt kan kombinere det med en oplevelsesrig ferie, hvis bare man tager den med ro og hviler ud dagen efter operationen. Læs mere på www.prag-lasik.dk (åbner i nyt vindue)

 

Hos kirurgen Pavel Stodulka er man i gode hænder!